Dette vanvittige og nærmest futuriske hotel Tauern Spa ved Kaprun i Østrig er det ideelle sted at forkæle sig selv og en, man har kær. Hotel Tauern Spa Kaprun er 4* og sætter service i højsædet.
Jeg tør derfor også godt love, at I kan få et perfekt wellness ophold her. Alle værelserne har i øvrigt en balkon med lækker udsigt udover bjergene i området.

Fra 1.896,- pr. person kan I få to dage med luksus og spa midt i maj. Det er også muligt at booke ophold her i vinterperioden og kombinere wellness med ski.

Spaferie i Østrig på luksushotellet Tauern Spa

Det er på min hotel finder, at jeg har fundet dette luksushotel. Tilbud er måske et for stort ord at bruge, når vi kigger på prisen. Men ekstraordinære oplevelser har bare ekstraordinære priser. Og fortjener man ikke en gang selvforkælelse en gang imellem? Nogle gange kan man også blot nøjes med at drømme, og hvem ved, måske der er en dag er gevinst på lottokuponen.

Se bare billederne herunder.

Tilbuddet er et kør-selv tilbud. Men I kan også booke flybilletter til Salzburg lufthavn, som ligger cirka 60 km fra hotellet. Find flybilletterne på min fly finder. Priserne er cirka fra 1.500,- for en returbillet.

deal-screenshot

deal-tauern