fra kr. 389
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Æsteriske olier, massage, sauna, dampbad, jacuzzi…. Lyder det fristende? Havanna Bath & Spa i Varberg i Sverige er som taget ud af en drøm. En cubansk drøm. Havanna Bath & Spa er nemlig inspireret af den amerikanske forfatter Ernest Hemingway, som bekendt var lidt af en Cuba lover – når ja, og så elskede Hemingway tilfældigvis også at bade, uanset om det var i havet, i en pool eller i et badekar.

Spaen ligger under selve Hotell Savanna (hvor du skal bo), hvor der er blevet gravet en undergrunds sektion ud for at gøre plads til spaen. Spaen byder på en pool, jacuzzi, fodspa, dampbad, sauna og en lang række af behandlinger som for eksempel ‘Aroma Dream’, Ayurvedic Dry massage’ og ‘Hot Stone’ massage. Havanna Bath & Spa er møblelret og dekoreret med tusindevis af smukke og farverige morakkanske fliser.

Historisk spaby

Vidste du, at Varberg har en 200 års lang spatradition? Siden det 19. århundrede er folk kommet til Varberg for saltbade og spabehandlinger. Faktisk er de gamle bade stadig en stor del af byen med bygninger som eksempelvis Varmbadhuset, der er fra 1925 og Kallbadhuset fra 1903. Varberg er et sandt spa mekka!

Cubansk hotel i Varberg

Du skal bo på det skønne Hotell Havanna i Varberg. Hotellet er blot et par minutter fra havet, hvor du kan slentre langs promenaden og strandene. Hvis du er rigtig frisk, kan du også starte dagen med en tur i Kattegat.

Hotellet er prydret med inspirerende billeder, keramiske dekorationer, gamle møbler og landkort fra Cuba. Der er naturligvis også blevet tænkt på cubanske cigarer. Der er et 360 graders udsigtstårn i stil med en cubansk ryge-lounge. Her kan du nyde udsigten over Varberg eller i godt vejr slappe af med en bog.

Restauranten byder på lækker mad for alle, og under spisestuen finder du det overdådige romlager med mere end 50 forskellige slags rom.

Værelserne er bygget i gammel stil, som giver en hyggestemning, du ikke finder andre steder – måske lige med undtagelse af Cuba. På væggene finder du billeder, som ejeren selv har taget på sine ferier til Cuba. Cool, ikke?

 • Ophold på Hotell Havanna i Varberg med morgenmad
  • Destination: Varberg, Sverige
  • Rejseperiode: 6. januar – 23. december
  • Rejselængde: Min. 1 nat
  • Hotel: Hotell Havanna
  • Bedømmelse: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 199 anmeldelser
  • Beliggenhed: 3 timers kørsel fra København
  • Pension: Inkl. morgenmadsbuffet
  • Pris: Fra 389,- pr. person ved to personer
   • Eksempelvis fra 6. januar
  • Indgang til Havanna Bath & Spa koster 200 SEK for overnattende gæster. Får du en behandling, er indgangen til spaen dog gratis.
  • OBS: Servicegebyr på 59,-

deal-screenshot

deal-havana