Sommerferie i Tyrol

Oplev den skønne natur i de Østrigske alper, inkl. helpension

  • Hotel Gasthof Hauserwirt
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 779

Alper, natur og oplevelser! Det er, hvad I kan vente jer på denne sommerferie i Tyrol, i den nordlige del af Østrig – lige der, hvor Alperne starter. Med dette kør-selv tilbud fra Travelbird, har I en helpension under hele opholdet, hvad enten I vælger 4, 5 eller 8 dage ved Gasthof Hauserwirt.

I kan benytte jer af ferietilbuddet her til sommer, men der er også mulighed for at rejse i efteråret, hvis det passer jer bedre. Når I ankommer til dette gasthof, bliver I modtaget med en velkomstdrink for en rigtig god start på ferien. Derudover har I tre måltider hver dag, morgen, middag og aften med øl, vin og vand til.

Sommerferie i Tyrol med helpension

Denne ferie i Tyrol egner sig rigtigt godt til familier. I kan nemlig blive indlogeret på et familieværelse, der har plads helt op til fire voksne og to børn. Enkle af værelserne har også en altan, hvorfra I kan nyde udsigt udover Tyrol.

Hvis ikke I føler for at køre de cirka 10 timer, det tager fra den dansk-tyske grænse ved Padborg og til Wörgl, så kan I alternativt flyve til Innsbruck Lufthavn. Salzburg Lufthavn. den ligger cirka 60 km væk fra hotellet. I kan finde billige flybilletter til Innsbruck på Momondo.dk.

deal-screenshot

Gasthof Hauserwirt1