fra kr. 1689

Klar til en dejlig familieferie med masser af hygge og kvalitetstid? På Hanstholm Camping kan I glæde jer til vandland, børnezoo og masser af aktiviteter til børnene, så som konkurrencer, lege, spil, sodavandsdiskotek, bål og film i børnehuset. Camping pladsen ligger i skønne omgivelser, fred, ro og afslapning til forældrene. Har I familiens firbenede ven med, kan I afprøve agility-faciliteterne eller gå tur på hundestranden, som er til fri afbenyttelse.

Nordjyllands vestkyst er fuld af muligheder og ikke mindst noget af Danmarks smukkeste natur, og Nationalpark Thy lige i nærheden af campingpladsen. Her der hver dag fra forår og henover sommeren er mindst én guidet tur. Ca 3 km fra campingpladsen ligger de gamle bunkere fra Anden Verdenskrig som var med i filmen ‘Olsen Banden i Jylland’. Og huske cyklerne! Det er masser af dejligt cykelruter her i området. Fx cykelruten der går fra stranden og 30 km mod øst til Bulbjerg samt 30 km mod syd til Vorupør er udnævnt af Dansk Cykelunion som Danmarks smukkeste cykelsti, hvilket nok især skyldes, at den går gennem Nationalpark Thy og fredet natur langs vandet. Cykelstien er komplet børnesikker, da der ikke er anden trafik end cykler.

Hygge for hele familien

Det er på Travelbird.dk I finder denne sommerferie i Nordjylland.

Hanstholm Camping har som sagt masser af aktiviteter af byde på, men med de lange strande og de dejlig omgivelser er det også skruet op for afslapning og hygge. Campingpladsen har en butik, for I kan købe alle fornødenheder til ferien. Ved ankomst kan I købe et VIC-rabatkort, som både giver 25% rabat i den hyggelige restaurant og butikken.

I bor i egen hytte, som har plads til 7 (også mulighed for hytte til 8 personer), så kan hele familien komme med. I denne type hytte har I et hyggeligt opholdsområde med spisepladser og terrasse med havemøbler og havudsigt, samt værelser med sovepladser til 7 personer. I køkkenet er der kaffemaskine, kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab.

hanstholm2

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning