fra kr. 3939

Marmaris er en moderne ferieby med besøgende fra hele verden og et af danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet. Byen ligger i det, man kalder det grønne hjørne af Tyrkiet, og naturen her er vidunderlig. Bjergene er beklædt med duftende fyrretræer, og i dalen, hvor byens liv pulserer, finder I eksotiske frugttræer og farverige blomster alle vegne.

Hovedgaden i Marmaris strækker sig fra Atatürk Boulevarden helt ud til bjergene ved Içmeler i Vest. På begge sider af hovedgaden finder I butikker og barer. Bag ved havnen finder I den gamle bydel. Det er her, bargaden og den overdækkede basar ligger, og dette område af byen sover aldrig. I aften- og nattetimerne strømmer diskotekernes rytmer ud i natten, og her kan I danse under åben himmel, lige indtil solen begynder at stå op.

Voksenferie i Marmaris

Det er via Trivago.dk jeg har fundet dette lækre voksenhotel i Marmaris til jer.

I bor på Sunprime Beachfront Hotel som ligger lige ud til Middelhavet og har privat strand. Hotellet har også et lækkert poolområde med liggestole og panoramaudsigt over bugten. Der er både indendørs og udendørs restauranter hvor der serveres morgenbuffet samt samt à la carte til frokost og aftensmad og der er en snackbar og strandbar hvor man kan få drinks og snacks.

Samtlige værelser på Sunprime Beachfront Hotel har balkon med havudsigt, aircondition, værdiboks, TV med satellitkanaler og minibar. De har desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.

Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra Mallmarine Shopping Center, Blue Ash-indkøbscentret og Atlantis Vandpark. Derudover ligger Atatürk-parken og Cleopatras Ø 15 minutter derfra. Dalaman Lufthavn ligger 90 km fra The Beachfront Hotel Der tilbydes transport efter anmodning og mod et tillægsgebyr.

sunprime2

7 nætters voksenferie i Marmaris på lækkert hotel lige ved stranden 

deal-screenshot

sunprimesnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning