Voksen solferie på Mallorca

1 uge på et 4-stjernet hotel direkte i strandkanten inkl fly fra Billund og Aarhus

  • Hotel Hotel Mediterranean Bay
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2999

Vámonos a Mallorca! Stoler du ikke på det danske sommervejr i år? Solen skinner altid på Mallorca, og det er stadigt muligt at finde billige rejse til den populære ferieø.

Dejligt klima, lækkert mad og masser af oplevelser. Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med denne ferie kommer I til at bo på det 4-stjernet lejlighedshotel Dunamar, der ligger lige ud til stranden i feriebyen Ca’n Picafort.

På Mallorca er der smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer. En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

Voksen solferie på Mallorca

Skynd dig ind på AarhusCharter.dk, hvis du vil til sol og varme 😉 Her kan I se priser, afrejsedatoer og læse meget mere om hotellets faciliteter.
Lige nu er det billigst at rejse afsted i starten af maj, hvor en uges ferie inklusiv fly fra Aarhus fås fra 2.999,- pr. person. Men det er også muligt at flyve helt frem til oktober inklusiv afgange fra Billund.

Beliggenheden er helt i top her – tæt på centrum og direkte i strandkanten. Men på hotellet findes også et poolområde, inklusiv separat børnepool. Dette ferietilbud er perfekt som familieferie!

Indlogeringen sker i 2 værelseslejlighed med plads op til 4 personer. I bookingprocessen er det muligt at vælge imellem havudsigt, skrå havudsigt eller værelse med udsigt til landsiden.

deal-screenshot

Capture (31)