fra kr. 5509

Vámonos a Mallorca! Træt af det triste, danske sommervejr? Solen skinner på Mallorca, og der er stadigvæk rejser tilbage den spanske ø!

Dejligt klima, lækkert mad og masser af oplevelser. Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med denne ferie kommer I til at bo på Hotel Mediterranean Bay, der er et moderne All Inclusive hotel for voksne. Hotellet ligger tæt på centrum af El Arenal på den sydlige del af Mallorca og i gåafstand til byens dejlige brede sandstrand.

På Mallorca er der smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer. En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

Solferie på Mallorca på et voksenhotel

Skynd jer ind på Sunweb.dk, hvis I vil til sol og varme 😉 Her kan I se priser, afrejsedatoer og læse meget mere om hotellets faciliteter.

Hotellet har et lille poolområde, og ikke langt fra hotellet er der butikker, barer og restauranter på den hyggelige, livlige boulevard, som også fører ned til stranden og havnen.

mallorca voksen

 

 

 

deal-screenshot

ma ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning