fra kr. 599

Den danske sommer er god ved os i år – og det skal da bare nydes i fulde drag! Så hvad med at bestille en miniferie i Skagen – det kan du nemlig let gøre med Travelbird! Du kan vælge mellem 1, 2, eller 3 overnatninger på Foldens Hotel. Og så er tilbuddet oven i købet med halvpension! Prisen starter fra 599,- pr person

I Skagen kan du nyde den smukke nordjyske natur med lange gåture langs vandet, eller tag en dukkert i bølgen blå. Du kan også nyde Skagens berømte seværdigheder, som Grenen eller Den tilsandede kirke. Oplev Danmarks nordligste spids, og skab uforglemmelige sommer- og ferieminder med dem du elsker.

Du kan også tage afsted i uge 42 for bare 599,-! Det er da super til efterårsferien!

Miniferie på Foldens Hotel i idylliske Skagen

Foldens Hotel Skagen ligger i centrum af Skagen by i gåafstand til stationen, gågaden med masser af shoppingmuligheder, seværdigheder, havnen og ikke mindst den skønne strand (ca. 1 km). Hotellet består af Foldens Hotel hovedbygning og flere andre huse med værelser og lejligheder lige i nærheden. Hotellet råder over en reception samt en restaurant, der har diverse danske retter på menukortet.

deal-screenshot

miniferie i skagen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning