fra kr. 969

Kongelig for en dag, eller faktisk tre dage? Ja, det er muligt med dette slotsophold i Nordtyskland inkl morgenmad. Ikke meget mere end lige på den anden side i Nordtyskland finder I Schloss Tremsbüttel, som i dag er et hotel. Det ligger omtrent i smørhullet mellem Hamburg, Lübeck og Kiel – små to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse ved Padborg.

Med dette tilbud fra Travelbird, kan I få to nætter inkl. morgenmad, 1 tre retters menu med aperitif samt en flaske vin ved ankomst. Derudover har I også gratis cykelleje samt gratis parkering.

Lige nu er det halv pris på dette tilbud, som starter fra blot 969,- pr. person. Opholdet er også allerede booket af 123 andre, så har vi at gøre med et populært slotsophold i Nordtyskland her.

Slotsophold i Nordtyskland inkl morgenmad ved Tremsbüttel

Med to nætter, og dermed tre dage, har I alle muligheder foran for at udforske denne del af Nordtyskland. Om det skal være en tur til Hamburg eller Lübeck eller bare en cykeltur i området, det bestemmer I helt selv.

I bliver indlogeret på ét af hotellets 50 værelser, hvor I bliver velsignet med komfortable senge og privat badeværelse. Og så kan I roligt glæde jer til den tre retters menu fra Restaurant Louise.
Og hvorfor ikke tage jeres flaske vin med ud i slotshaven og nyde den i de skønne omgivelser?

deal-screenshot

capture