Skylodge i Peru – ikke for de sarte

Sov 400 meter over jorden hængende i en puppe hængende på klippevæggen

  • Hotel Skylodge adventure suites
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3662
Gå til deal

Okay, indrømmet. Jeg skriver dette tilbud med halv-svedige hænder. Jeg har selv højdeskræk! Og jeg vil næppe være den første, som booker en overnatning i Skylodge Peru i disse pupper hængende 400 meter over jorden.
Og indrømmet, det er heller ikke luksus, der bliver betalt for. Det er derimod en helt enestående oplevelse. At sove i et, ja hvad skal vi kalde det… Drivhus, der er spændt fast på en klippevæg langt over dalen i Cusco, Peru.

Udsigten herfra er absurd smuk, og så er det helt sikkert noget, som kun de færreste har prøvet. Med andre ord, er det en meget original ferieoplevelse.

Det kræver det at sove i skylodge i Peru

Jeg har fundet et tilbud til denne skylodge i Peru til jer på Airbnb, men det kræver lige lidt for at I kan få en overnatning her.

Først og fremmest må I ikke have højdeskræk. Ellers skal I i hvert fald have viljen til at overvinde den frygt. Dernæst så skal I være i stand til at kravle de 400 meter opad klippevæggen med udstyr. Der er dog også muligheden for at tage den lange vandretur opad bjerget og så fire sig ned til det hængende hotelværelse.

Med dette tilbud vil I blive hentet på et hotel i enten Cusco eller Valley af en guide, som har udstyr med til jer. Guiden vil også overnatte i ét af de andre moduller på klippevæggen. Derudover får I både morgenmad og en gourmetmiddag serveret i de 400 meters højde.

 

Du kan finde fly til Peru fra København på Momondo og andre hoteller i Cusco på Trivago

deal-screenshot

capturedeal