Skiferie ved Alpe d’Huez

Store lejligheder lige ud til pisten med balkon og køkken

  • Hotel Residence la Cascade - Les Epinettes
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2059

Er du også ved at blive misundelig over at se skibilleder og videoer fra din familie og venner på skiferie rundt omkring? Jeg er! Måske var det noget med en skiferie ved Alpe d’Huez? Det legendariske bjerg er mere end bare hjemsted for spektakulære cykeloplevelser. Det er også et stort skiområde den ene halvdel af året, og den halvdel af året er lige nu. Fra december til april peaker skisæsonen her i det sydfranske. Og nu har du muligheden for at være en del af det. I de store lejligheder ved Residence la Cascade – Les Epinettes er der plads fra 2 og helt op til 8 personer.

Lejlighederne ligger ganske få meter fra pisten, skiliften og centrum af Vaujany. Alle er der også udstyret med et køkken og balkon. Du kan se mere info samt booke rejsen via Sunweb.

Skiferie ved Alpe d’Huez i store lejligheder

Jeres indkvartering er også udstyret med opvarmet indendørs pool, sauna samt en hamam. Sidstnævnte skal der dog betales et gebyr for at benytte.

Opholdet er uden pension, men meget eget køkken samt centrum af Vaujany lige rundt om hjørner er der mange muligheder for at få god mad hver dag.

Liftkort til skiområdet Alpe d’Huez Grand Domaine Ski, med over 241 km piste i op til 3.300 meters højde, er inkluderet i prisen, som starter fra 2.059,- pr. person. Nu er der bare tilbage at ønske jer en fed skiferie ved Alpe d’Huez.

deal-screenshot