fra kr. 1679

Er I en lille gruppe af kammerater, der vil afsted på skiferie, i eksempelvis Frankrig, og ønsker alt det nødvendige samt en smule luksus uden at ville betale overpris? Ja, så skal I læse med her. 7 dage med ski i en ferielejlighed, der placeret helt perfekt med 50 meter til nærmest skilift og en udendørs opvarmet pool, som deles med de andre ferielejligheder. Hertil får I også et liftkort samt leje af ski i kategorien bronze fra bare 1.679 pr. person.

Er I hooked? Så skynd jer ind og book rejsen på Sunweb. Det er naturligvis først til mølle, og tilbudet er ikke uendeligt – heldigvis da, for så ville jeres opvarmede pool vel være overfyldt hver dag.

Skiferie i Frankrig inkl. skikort og skileje

Sunweb kører I øjeblikket med et tidsbegrænset tilbud, hvor gratis skileje er en del af deres pakkeløsninger, som i forvejen indeholder skikort og naturligvis overnatning. Hertil er det også muligt at bestille enten bustransport eller fly fra Danmark, hvis I ikke ønsker at køre selv.

Med andre ord skal I blot have jeres skitøj med, samt fritidstøjet til de sene aftentimer i hytten og på afterskiing. Nemmere bliver det vist næsten ikke?

deal-screenshot

Skiferie Frankrig inkl. skilift og skileje