Se Lissabon fra en tagterrasse

Udsigten fra dette femstjernet hotel er virkelig fantastisk

  • Hotel Tivoli Lisboa
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1599

Fra toppen af dette femstjernet luksushotel kan I nyde udsigten udover den portugisiske hovedstad, Lissabon fra hotellets helt unikke tagterrasse, der også fungerer som spisested. Eksempelvis i weekenden 25-27. november, hvor der også er penge at spare på opholdet, som i øvrigt inkluderet morgenmad, hvis I booker via Trivago. 1.599,- pr. nat koster et værelse på hotel Tivoli Lisboa, med kaffekøkken og mini bar, stort badeværelse med badekar. Det også er muligt at få massage direkte på værelse eller få roomservice.

I kan flyve dertil fra eksempelvis København.

Se Lissabon fra en tagterrasse på et femstjernet hotel

Lissabon er både den vestligste hovedstad på det Europæiske kontinent samt den ældste hovedstad i det vestlige Europa, endda ældre end Rom. Og så ligger den lige ud til Atlanterhavet, hvilket I også kan nyde fra jeres hotels tagterrasse.

Byens historiske centrum er derfor naturligvis et must at opleve. Her kan I også tage en tur med de kabeltrukne sporvogne, som leder tankerne henimod San Francisco. Men også byens museer eller operahus er et besøg værd, hvis I føler for at være kulturelle.

Se Tripadvisors bedst anmeldte aktiviteter i Lissabon her.

deal-screenshot

se Lissabon fra en tagterrasse