fra kr. 679

Her er der den perfekte miniferie. 3 dages slotsophold på Schloss Neetzow i Nordtyskland, inkl. morgenmad på sengen, romantisk middag samt en flaske rødvin og en æske chokolade på værelset. Pris fra 679,- pr. person.

Slotshotellet ligger i naturskønne omgivelser i den lille by Neetzow, der er placeret 4,5 times kørsel fra den dansk-tyske grænse. I området ligger mange hyggelige og spændende byer. I Demmin, som ligger 25 minutters kørsel fra jeres hotel, kan I besøge et DDR Museum, der især henvender sig til de historie- og kulturinteresserede. Tager I til Rostock, Mecklenburg-Vorpommerns største by, kan I opleve et bådmuseum og et imponerende fodboldstadion.

Slottet stammer fra 1848, er bygget i nygotisk stil og indrettet med elegante detaljer og smukke gamle møbler. Slotsparken er anlagt med inspiration fra barokken og har en hyggelig sø. Slotshotellet råder desuden over en restaurant, hvor I kan spise middag i stemningsfulde omgivelser. Det er de perfekte rammer for en romantisk miniferie.

Romantisk slotsophold i Nordtyskland

Det er på Travelbird.dk, at du finder opholdet.

Jeres dobbeltværelse råder over TV, telefon, behagelige senge og eget badeværelse med hårtørrer.

slot tyskland

 

 

 

deal-screenshot

slotsophold
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning