fra kr. 739

Glæd jer til et romantisk slotsophold i Nordtyskland i den lille by Ralswiek, som ligger på Tysklands største ø, Rügen. Øen er et betagende landskab præget af dramatiske klipper, smukke skove og glitrende blåt vand. Tag hinanden i hånden og gå en lang tur gennem den smukke natur, og lad jer forbløffe af øens mest populære seværdighed, Stubbenkammer. De hvide kridtstensklipper er bestemt et besøg værd, og fra deres højeste punkt, Köningsstuhl, kan I nyde den imponerende udsigt over Østersøen.

Jeres slotsophold er med morgenmadsbuffet, 2-retters middag på ankomstdagen, gratis adgang til wellnessområdet samt lån af badekåbe. Og så får I 20 % rabat på wellnessbehandlinger.

Romantisk slotsophold i Nordtyskland på Rügen

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette populære slotsophold i Nordtyskland, hvor I lige nu kan spare 45%.

I bor på det pragtfulde slot Ralswiek som blev bygget af grev Douglas i 1890’erne, i en stil inspireret af franske renæssanceslotte og ledsaget af en storslået slotspark.

Nu er stedet et 4-stjernet slotshotel med en prisbelønnet restaurant og en charmerende rustik bar. Sidst på dagen kan I tage jer en forfriskende dukkert i poolen, slappe af i saunaen eller synke ned i en af lobbyens lænestole foran den åbne pejs. Hotellets værelser ligger på stueetagen og er indrettet med speciallavede mahognimøbler. Alle værelserne er udstyret med enkelt- eller dobbeltseng, sengeborde, skrivebord, klædeskab, værdiboks, minibar, TV, telefon og WiFi. Badeværelset er forsynet med toilet, brusebad, hårtørrer og makeup-spejl.

Jagter du andre kør-selv-ferie tilbud, så tag et kig på disse deals:

deal-screenshot

slot