fra kr. 769

Glæd jer til et romantisk slotsophold i Nordtyskland i den lille by Ralswiek, som ligger på Tysklands største ø, Rügen. Øen er et betagende landskab præget af dramatiske klipper, smukke skove og glitrende blåt vand. Tag hinanden i hånden og gå en lang tur gennem den smukke natur, og lad jer forbløffe af øens mest populære seværdighed, Stubbenkammer. De hvide kridtstensklipper er bestemt et besøg værd, og fra deres højeste punkt, Köningsstuhl, kan I nyde den imponerende udsigt over Østersøen.

Jeres slotsophold er med morgenmadsbuffet, 2-retters middag på ankomstdagen, gratis adgang til wellnessområdet samt lån af badekåbe. Og så får I 20 % rabat på wellnessbehandlinger.

Romantisk slotsophold i Nordtyskland på Rügen

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette populære slotsophold i Nordtyskland, som lige nu er til halv pris. Fra 769,- pr. person, ved to personer.

I bor på det pragtfulde slot Ralswiek som blev bygget af grev Douglas i 1890’erne, i en stil inspireret af franske renæssanceslotte og ledsaget af en storslået slotspark.

Nu er stedet et 4-stjernet slotshotel med en prisbelønnet restaurant og en charmerende rustik bar. Sidst på dagen kan I tage jer en forfriskende dukkert i poolen, slappe af i saunaen eller synke ned i en af lobbyens lænestole foran den åbne pejs. Hotellets værelser ligger på stueetagen og er indrettet med speciallavede mahognimøbler. Alle værelserne er udstyret med enkelt- eller dobbeltseng, sengeborde, skrivebord, klædeskab, værdiboks, minibar, TV, telefon og WiFi. Badeværelset er forsynet med toilet, brusebad, hårtørrer og makeup-spejl.

3, 4 eller 6 dages romantisk slotsophold i Nordtyskland på 4-stjernet hotel på den tyske ø Rügen inkl. morgenmad, 2-retters middag og adgang til wellness

  • Rejseperiode: 20. marts – 29. april, 2017
  • Rejselængde: 2, 3 eller 5 nætter
  • Hotel: Schlosshotel Ralswiek
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 70 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Beliggenhed: 500 meter fra kysten
  • Pension: Morgenmad 
  • Køretid: Ca 4 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse 
  • Pris: Fra 769,- pr. person ved to personer
  • OBS: Bookinggebyr på 150,-

Jagter du andre kør-selv-ferie tilbud, så tag et kig på min tilbudsside “Kør selv ferier – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Capture (25)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning