Romantisk panoramahotel i Oberjoch

2 nætter inkl. morgen- og aftensmad samt adgang til wellnessområde

  • Hotel Panoramahotel Oberjoch
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 1823

Lækkert romantisk hotel i det allersydligste Tyskland, så meget sydpå at I næsten kan kaste en sten over grænsen til Østrig. Altså, hvis det da ikke lige var fordi, at der står nogle alper i vejen. Velogmærket alper som I har en perfekt udsigt til fra jeres hotel, Panoramahotel Oberjoch.

Området her omkring er perfekt til både vandring og ski, men det er mindst lige så meget selve hotellet, der lokker jer herned. Der er nemlig tale om et yderst luksuriøst spahotel med 4,5 stjerner, som Travelcircus har lavet et godt tilbud på for to nætter.

Romantisk panoramahotel i Oberjoch

Det er ikke kun udsigten, der fænger her. Adgangen til det luksuriøse spaområde er også noget, I kan skrive et postkort hjem om. Eller måske den daglige morgenmadsbuffet, hvor de mange valgmuligheder næsten lader jer stå rådvilde tilbage.
Eller hvad den med den fem retters store aftensmadmenu eller de daglige snacks i Spa Bistro?

Der er virkeligt dækket op til forkælelse gennem jeres to overnatninger på Panoramahotel Oberjoch, hvis I booker via Travelcircus.

Men hvis I søger endnu mere romantik, så er der mulighed for at tilkøbe ekstra-pakker, der fyrer endnu mere op under romancen.

Køreturen fra den dansk/tyske grænse tager cirka 10 timer, men det er også muligt at flyve til eksempelvis Munchen og leje bil fra lufthavnen eller tage offentligt transport.

 

deal-screenshot

capture