fra kr. 599

Trænger I til at komme lidt væk fra hverdagen, men I har ikke tid til at tage på den helt store ferie i udlandet? Hvad så med at tage op weekendophold på det prisvindende Bed and Breakfast Postgården, der ligger i historiske omgivelser i Sydjylland? Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på et par overnatninger på Boutique Hotel Postgården i Holsted ved Vejen.
På Tripadvisor scorer Postgården 5 ud af 5 stjerner, og i 2017 udnævnte Trivago Postgården som et af Danmarks bedste hoteller. Det skrev jeg en artikel om, som du kan læse lige her.

Med tilbuddet fra Travelbird, kan I vælge imellem 1, 2 eller 3 nætter i et romantisk værelse med himmelseng, altan og badekar. Med i tilbuddet får I desuden morgenmad og en 2-retters menu bestående af gode, gamle, danske retter.

Romantisk ophold på Postgården

Postgården i Holsted mærker man virkelig historiens vingesus. Postgården har ikke altid være et luksuriøst B&B bestående af fantastisk indrettede værelser med himmelsenge og badekar. I begyndelsen af 1900-tallet var dette landsbyens postgård, og postmesteren og frue boede på bygningens første sal. Og hvad der engang var Guldsmedie Johansens Palæ, Poststaldene, Frk. Kirk´s Boghandel og Villa Noir danner nu tilsammen det lille B&B Hotel.

Postgården ligger tæt ved Trekantområdet, tæt på naturskønne områder og flere større jyske byer. Det er derfor oplagt at gå en lang tur i skoven eller slentre ned ad en hyggelig gågade. Det er da den perfekte kærestetur.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning