fra kr. 399

Trænger I til at komme lidt væk fra hverdagen, men I har ikke tid til at tage på den helt store ferie i udlandet? Hvad så med at tage på weekendophold på det prisvindende Bed and Breakfast Postgården, der ligger i historiske omgivelser i Sydjylland? Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på et par overnatninger på Boutique Hotel Postgården i Holsted ved Vejen.
På Tripadvisor scorer Postgården 5 ud af 5 stjerner, og i 2017 udnævnte Trivago Postgården som et af Danmarks bedste hoteller. Det skrev jeg en artikel om, som du kan læse lige her.

Jeg har fundet et rigtig godt tilbud på Hotel Postgården på Trivagos hjemmeside. Dette tilbud tager udgangspunkt i én overnatning i december (fredag den 14. til lørdag den 15. december). Hotel Postgården er nemlig det helt rigtige sted at julehygge. Men hvis I er til et længere ophold, eller måske kan I ikke vente helt til december, står det jer frit for, hvornår I vil afsted. Prisen kan dog ændre sig alt efter, hvilke datoer, I vælger at ankomme.

Det er muligt at vælge værelser med plads til tre voksne eller familieværelse med plads helt op til seks personer.

Romantisk ophold på Postgården

Postgården i Holsted mærker man virkelig historiens vingesus. Postgården har ikke altid være et luksuriøst B&B bestående af fantastisk indrettede værelser med himmelsenge og badekar. I begyndelsen af 1900-tallet var dette landsbyens postgård, og postmesteren og frue boede på bygningens første sal. Og hvad der engang var Guldsmedie Johansens Palæ, Poststaldene, Frk. Kirk´s Boghandel og Villa Noir danner nu tilsammen det lille B&B Hotel.

Postgården ligger tæt ved Trekantområdet, tæt på naturskønne områder og flere større jyske byer. Det er derfor oplagt at gå en lang tur i skoven eller slentre ned ad en hyggelig gågade. Det er da den perfekte kærestetur.

 

deal-screenshot

post
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning