fra kr. 369

Prag er en af Europas smukkeste byer, og det ses tydeligt, at byen har været hjemby for store rigdomme; pompøse bygninger, slotte og smukke detaljer ses overalt i byen. Prags gamle bydel er noget helt for sig selv, derfor er den også på Unescos Verdensarvsliste. Her finder du gamle snørklede gader og stræder med smukke gamle huse og bygningsdekorationer fra en anden tid. Et af Prag’s mest kendte konstruktioner er Karlsbroen. Begge sider er broen er prydet med smukke skulpturer af helgene. Hvis du vil opleve en fascinerende udsigt over Prag, findes der bl.a. en udsigtspost ved Petrin. Her kan du komme til med kabelbane.

Derudover er Tjekkiet ophavsland for den lækre øl Budweiser, og i Prag finder du et overdådigt udbud af barer og restauranter, som tilbyder alt fra øl, drinks til lækker mad for meget billige penge.

Du kan købe din romantiske kærestetur her på Travelbird.dk

Romantisk kærestetur på lækkert hotel i Prag

Hotel Don Giovanni**** byder jer velkommen til Prag med velkomstdrink ved ankomst. På denne miniferie i Prag får du 2, 3, 4 eller 5 på dette lækre hotel. I vil bilve indlogeret i flotte, moderne dobbeltværelser udstyret med eget badeværelse, wifi, telefon og tv.

På hotellet kan I tilkøbe adgang til hotellets luksuriøse wellnesscenter med sauna, dampbad, boblebad, fitnessrum og en fantastisk terrasse med udsigt over byen.

Læs også: Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning