Romantisk godsophold på Langeland

Overnatning på Skrøbelev Gods for 2 personer inkl. middag og rundvisning

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Skrøbelev Gods
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 646

Drømmer I om et romantisk godsophold? Og gerne i Danmark?
Lige midt på Langeland ligger det gamle, men totalt nyrenoverede Skrøbelev Gods, der blandt andet er kendt fra en bootcamp i DRs X-Factor. Her kan I få allertiders romantiske oplevelse med overnatning et lækkert dobbeltværelse og middag i godsets store riddersal, adgang til vinkælderen og naturligvis en rundvisning på godset, der blev grundlagt i 1669.

Det er DuGlemmerDetAldrig.dk, jeg har fundet dette tilbud til jer.

Og hvis I kommer fra Sjælland, så kan Skrøbelev Gods arrangere en rabat over Storebæltsbroen. Ligeledes kan I også få rabat på golf og andre aktiviteter i området, hør nærmere når I booker jeres ophold på Skrøbelev Gods.

Romantisk godsophold på Skrøbelev Gods

Godset er især kendt for sin venlige betjening og formidable mad. Og så kan I helt selv bestemme, hvordan og hvor I vil spise maden. I kan endda under middagen flytte til en anden afdeling i godset, eksempelvis den store pejsestue eller riddersalen. I kan også tage en gåtur på Kærlighedsstien mellem jeres anretninger, hvis det er det, I har lyst til.

Det er nemlig jer, som er i centrum på dette romantisk godsophold på Skrøbelev Gods.

Læs mere om betingelser og mulighederne på dette tilbud fra DuGlemmerDetAldrig.dk, gavekortet har en gyldighed på 2 år.
Det er også muligt at opgradere jeres ophold til en suite med egen jacuzzi.

deal-screenshot

deal-skraebelev