fra kr. 500

Drømmer du om et romantisk godsophold? Og gerne i Danmark?
Lige midt på Langeland ligger det gamle, men totalt nyrenoverede Skrøbelev Gods, der blandt andet er kendt fra en bootcamp i DRs X-Factor. Her kan du få allertiders romantiske oplevelse med overnatning et lækkert dobbeltværelse og middag i godsets store riddersal, adgang til vinkælderen og naturligvis en rundvisning på godset, der blev grundlagt i 1669.

Det er DuGlemmerDetAldrig.dk, som har denne værdikupon for én overnatning til to personer til langt under halv pris lige i øjeblikket. Du sparer altså næsten 1.700 kroner på dette godsophold.

Og hvis I kommer fra Sjælland, så kan Skrøbelev Gods arrangere en rabat over Storebæltsbroen. Ligeledes kan du også få rabat på golf og andre aktiviteter i området, hør nærmere når I booker jeres ophold på Skrøbelev Gods.

Romantisk godsophold på Skrøbelev Gods

Godset er især kendt for sin venlige betjening og formidable mad. Og så kan du helt selv bestemme, hvordan og hvor du vil spise maden. Du kan endda under middagen flytte til en anden afdeling i godset, eksempelvis den store pejsestue eller riddersalen. Du kan også tage en gåtur på Kærlighedsstien mellem jeres anretninger, hvis det er det, du har lyst til.

Det er nemlig dig, som er i centrum på dette romantisk godsophold på Skrøbelev Gods.

Læs mere om betingelser og mulighederne på dette unikke tilbud fra DuGlemmerDetAldrig.dk, gavekortet har en gyldighed på 2 år.
Det er også muligt at opgradere dit ophold til en suite med egen jacuzzi.

deal-screenshot

Capture