En storbyferie i Paris er skøn på alle årstider. Det er her romantikken blomstrer, og I kan blive genforelskede i hinanden. Okay, nu skal jeg heller ikke love noget, jeg ikke kan garantere. Men Paris er en rigtigt skøn by og det perfekte sted at tage hen på en storbyferie.

Med dette tilbud bor I på designhotellet Glasgow Monceau, der ligger i et roligt område i det 17. armondisserent. Hotellet er nyligt renoveret og udstiller jævnligt kunst. Der ligger flere stormagasiner, Champs-Élysées, Montmartre og den skønne Parc Monceau i gåafstand fra hotellet. Om hjørnet finder I både busstoppested samt metrostation, så I hurtigt kommer rundt i resten af byen.

Køb entrebilletter til seværdighederne i Paris på forhånd og spring køen over via Tiqets.com

Romantik og ferie i Paris

Det er på Travelbird, du finder dette hoteltilbud.

På designhotellet Glasgow Monceau kommer I til at bo i et farverigt dobbeltværelse, som har dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærm-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter samt et badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

Dette tilbud inkluderer desuden en 2-timers sejllads på Seinen, hvor I kan se Paris fra virkeligt skøn vinkel.

Dette tilbud er et kør-selv tilbud. Det tager cirka 11 timer at køre til Paris fra grænsen ved den dansk-tyske grænse. Alternativt kan du finde flybilletter til Paris under mit faneblad “find billige flybilletter“.

350-i-rabat

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning