Romantisk ferie i Valencia

Minimum 2 nætter på et 5*hotel inkl morgenmad og fly tur/retur

  • Hotel LuVe
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1669

Spaniens tredjestørste by, Valencia, er måske lidt overset som feriemål. Men der er bestemt meget af komme efter. Beliggende ud til kysten har du strandenes muligheder og det hyggelige miljø på strandpromenaden. Men også i byens centrale del finder du skønne parker, spændende museer samt Ciudad de las artes y las ciencias, som er byens kunst- og videnskabsmuseum. Ja, faktisk er det nærmere en hel bydel med enestående arkitektur. Bygningen i sig selv er alene nok, til at du SKAL besøge den.

Romantisk miniferie i Valencia

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette tilbud til dig. Det inkluderet minimum 2 nætter, mulighed for op til 5 nætter, på et 5*hotel inklusiv morgenmad samt fly tur/retur. Afgange frem juli næste år med priser startende fra 1.669,- pr. person ved to personer.

Indlogeringen sker på det 5* SH Valencia Palace, der ligger centralt i Valencia. Men det er især hotellets poolområde, indendørs såvel som udendørs, der er lokkende! Om morgenen kan du tage for dig af de lokale retter i morgenbuffet i hotellets restaurant, og i løbet af dagen er wellnesscenteret måske stedet for dig?

deal-screenshot

Capture