Påskeferie i Aarhus

Nyd jeres Påskeferie på hyggeligt 3* hotel midt i Aarhus med morgenmad

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 450

Åh Aarhus. Smilets by, og en af de hyggeligste byer i Danmark. Her har man strand, skov, kultur, historie, caféer, butikker og meget mere samlet i en fantastisk lille pakke. For selvom Aarhus er Danmarks anden største by, så har den stadig en hyggelig stemning, og man kan gå rundt til det meste. Lige nu kan I tage på en miniferie til Aarhus i Påskeferien, for jeg har fundet et lækkert hotel i Aarhus centrum med min nye Hotel-finder.

Har I brug for flere undskyldninger for at rejse til Smilets By, kan I læse min rejseguide til Aarhus her.

Påskeferie i Aarhus

På jeres Påskeferie i Aarhus skal I bo på City Hotel Oasia. Hotellet er hyggeligt og komfortabelt og ligger helt perfekt på Kriegersvej i centrum af Aarhus. Her bor I tæt på Hovedbanegården og derfor tæt på både Bruuns Galleri, Jægergårdsgade, Strøget, Musikhuset, ARoS og meget mere. Det er den perfekte base for en påskeferie i Aarhus! I får også morgenmad med i jeres ophold, og der er slevfølgelig gratis WiFi på hotellet.

deal-screenshot

deal-aarhus