fra kr. 329

Miniferie i charmerende Sydsverige i Karlskrona, der lokker med skærgård, blankt vand og fine svenske træhuse. Jeres hotel er storslået og historisk – den tidligere svenske konge slog sine folder her engang! Opholdet inkluderer morgenbuffet, så I kan starte dagen på bedste vis. Og I kan slutte af med en drink i hotelbaren.

Karlskrona er spredt ud over 30 øer i Blekinges skærgård. Byen har en lang historie som flådeby bag sig, og det tidligere militære flådeområde, Stumholmen, er åbent for alle, og her er der spændende seværdigheder som marinemuseet og Båtsmanskasernen, foruden en dejlig badestrand. I kan også besøge den flotte trækirke Amiralitetskyrkan, der er en af Sveriges største. På Stortorget finder I to imponerende kirker, Fredrikskyrkan og Heliga Trefaldighetskyrkan. Og hvis I vil opleve ægte postkortsidyl, så læg vejen forbu Brändaholm, der er et kolonihaveområde med de fineste små træhuse med flotte udsmykninger og små svenske vimpler i haven. Svensk med svensk på!

Køreturen fra København til Karlskrona tager cirka 3 timer i bil.

Postkortidyl i smukke Sydsverige

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie, der tager jer til smukke Sverige.

Det skønne 4-stjernede First Hotel JA er Karlskronas førende hotel, og det danner rammen for jeres ferie. Hotelbygningen stammer helt tilbage fra 1700-tallet – den svenske Kong Gustav III (ikke ham Carl Gustav fra i dag vel at mærke 😉 ) slog sine folder her og var til bal i bygningen.

Hotellet ligger i centrum lige ved gågaden og Stortorget, og i gåafstand fra skærgårdshavnen, hyggelige barer, restauranter og spændende museer. Efter en lang dag med sightseeing kan I booke spabehandlinger i det nærliggende Lavendelns Minispa.

Jeres dobbeltværelse er indrettet med en kvalitetsseng og mørklægningsgardiner, så I kommer til at sove som konger. Her er desuden et TV, et skrivebord med stol og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

karlskrona

 

 

 

 

deal-screenshot

karl screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning