fra kr. 1260

Paris byder på noget for alle, og det er dette temahotel, Seven Hotel, bestemt et godt eksempel på. Jeg har ikke fundet to ens værelser her endnu. Og med sin beliggenhed yderst centralt i Paris’ latinerkvarter har I gode muligheder for at udforske denne byernes by.

Men spørgsmålet er måske, om I overhovedet forlader jeres værelser og hotellet? Se bare her på Trivago, hvor jeg har et fundet et tilbud til jer i efterårsferien

Vanvittigt hotel i Paris

Med sin boutique indretning, der næsten tangerer en komisk parodi, er dette firestjernet hotel virkeligt en seværdighed i sig selv. Prisen på 1.422,- per nat er dog også derefter, men hotellet bør også betragtes som mere end blot et sted, hvor man sover om natten.

Hotellet er især kendt for sine mange temaværelser, bare se galleriet herunder, men jeg har ladet mig fortælle, at det faktisk også er muligt at bo på et, efter danske holdninger, normalt værelse. Men en nat på et James Bond-indrettet værelse er måske lidt mere lokkende…

Dette ophold tager udgangspunkt i rejsedatoerne den 26.-28. april, men hotellet er også ledigt på andre datoer. Så kan prisen dog ændre sig, men prøv jer frem med datoer, der passer jer bedst.

Overnatninger kan bookes via Trivago og flybilletter til Paris findes på Momondo.

deal-screenshot

paris
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning