Gratis overnatning på lyserødt hotel på Ibiza!

Kan I klare at sove, mens folk kan se jer? Så kan I få en gratis overnatning på Paradiso Art Hotel Ibiza - Den lyserøde drøm

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
fra kr. 1330

Alle, som følger mig på Instagram og på Facebook, har nok set Paradiso Art hotellet før. Dette unikke hotel på Ibiza er et af de mest populære hoteller på festøen, og det er især kendt for den (FANTASTISKE) lyserøde indretning! Fra værelserne, til lobbyen, til swimmingpoolen – næsten alt på dette hotel er lyserødt. Vil I gerne overnatte på dette unikke hotel? Så har jeg gode nyheder til jer: Nu kan I nemlig få en gratis overnatning på Paradiso Art Hotel Ibiza!

Er I også trætte af hoteller, som alle ligner hinanden? Eller er I bare helt vilde med lyserød? Lige meget hvad grunden er, skulle I tage et kig på dette unikke og fantastiske hotel på Ibiza! Hotellet er indrettet i en afslappet 1970’er Art Deco stil – og nå ja, så er hele hotellet lyserødt!

Denne gratis overnatning – som er tilgængelig for alle – er en del af hotellets Zero Suite Project. Værelset, som I skal overnatte i, er midt i lobbyen, og alle vægge er lavet af glas. Så I har ikke privatliv – men det er gratis! Er det noget for jer? På hotellets hjemmeside kan I finde mere information om oplevelsen, og det er også her, I skal registrere jer.

glasværelse
Glassuiten, som I skal bo i, under det gratis ophold.

Betingelser for gratis overnatning: I skal gå med til, at hotellet må tage billeder af jer i værelset og bruge det til promovering (bare rolig – der er ikke glasvægge på badeværelset!). I må kun have 1 overnatning i det gratis værelse, og I må max. være 2 personer!

Gratis overnatning på Det Lyserøde Hotel

Paradiso Art Hotel Ibiza

Hvis I er ikke er helt til det med at sove i en glassuite midt i en hotellobby – så kan I også bestille et helt almindeligt værelse på hotellet her.

deal-screenshot

deal-paradiso