fra kr. 2833

Er du også træt af hoteller, som alle ligner hinanden? eller er du bare helt vild med lyserød? Lige meget hvad grunden er, skulle du taget et kig på dette unikke og fantastiske hotel på Ibiza! Paradiso Art Hotel er et nyt hotel på festøen Ibiza og er kun for voksne. Hotellet er indrettet i en afslappet 1970’er Art Deco stil – og nå ja, så er hele hotellet lyserødt!

Se lige poolbaren!

Hvad skal du give dig til, når du først ankommer til det 4-stjernede Paradiso Art Hotel? Skal du dyppe dig i den lyserøde pool? Slappe af på værelse med en drink fra dit eget lyserøde SMEG køleskab? Eller smutte ud og udforske alt det, Ibiza byder på? Der er et væld af muligheder, så det er kun din fantasi, der sætter grænsen! Desværre kan jeg ikke tilbyde dig en anmeldelse – for hotellet er splinternyt! Så du vil være en af de første, der bor på hotellet – hvilket er spænende nok i sig selv.

Jeg har fundet nedsatte overnatninger til dig i oktober. Der kan du nemlig tilbringe en uge her fra 5.666,- pr. dobbeltværelse. Deler du med veninden eller kæresten, bliver det kun 2.833,- pr. person. Det er da ikke så galt for sådan et drømmehotel, der er yderst bloggervenligt! Du behøver selvfølgelig ikke at bo her i en hel uge. Du kan spare lidt penge ved at bo på et traditionelt hotel de flere feriedage, og så spice ferien op med et par overnatninger her.

Du kan finde billige flybilletter under mit faneblad “find billige flybilletter“.

deal-screenshot

ibiza
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning