Overnatning på Comwell Kellers Park

2 dage ved det femstjernet spahotel ved Vejle Fjord

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Comwel Kellers Park
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 440

Det er en mørk sæson, vi går ind i nu, og vi kan ikke byde på utallige solskinstimer, palmer og sandstrande så langt øjet rækker, som andre destinationer i verden tilbyder. Men her i Danmark kan vi byde på fine spahoteller med kulinariske oplevelser, der virkeligt kan forkæle dig og dine sanser.
Ét af disse steder er det femstjernet hotel Comwell Kellers Park, der ligger på den sydlige side af Vejle Fjord. Hotellet er populært og regnes for ét af de bedste spahoteller i Danmark, selvom det ligger en smule afsides. Men netop beliggenheden i bøgeskoven ved Børkop og hævet over fjorden gør stedet ekstra unikt. Derfor er det også svært at finde gode tilbud hertil.
Man kan dog være heldig at få en overnatning til en fornuftig pris, eksempelvis er der mange datoer i januar og februar, hvor det koster fra 879,- for et dobbeltværelse inklusiv morgenmad.

Overnatning på spahotellet Comwell Kellers Park

Det er på HotelSpecials.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer, hvor I kan overnatte for 440,- pr. person.

Tilbudet her inkluderer overnatning og morgenmad. Adgang til wellnessområdet skal dog bestilles seperat og via hotellets hjemmeside. Det anbefales at bestille adgang til spaen på forhånd, før I checker ind, da der et max på antallet af besøgende i spaområdet.

På Comwell Kellers Park bør du heller ikke snyde jer selv for en middag i hotellets restaurant, som virkeligt har en høj kvalitet!

Er I på jagt efter andre former for wellness eller spaophold? Så tag et kig på min side “Spaophold – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-07-kl.-08.01.25