Har du set domkirken i Køln, Kölnerdomen? Den 157 meter høje, og i øvrigt på alle andre måder også storslået, kirke er faktisk Tysklands mest besøgte turistaktion. Men Køln har mere end blot dét at byde på. Denne fjerdestørste by i Tyskland er anlagt tilbage i romertiden, og byens historie bærer da også præg deraf.
Det er netop derfor, jeg synes, at du skal tage dig tid til at opleve Køln i en weekend.

Jeg synes også, at du, sammen med en du har kær, skal bo godt. Jeg har derfor fundet dette lækre totel, Hyatt Regency Cologne, til jer. Hvis I eksempelvis rejser i en weekend midt i november er der mange penge at spare ved et ophold på det femstjernet hotel, hvs I booker via Trivago. Og så kan I eksempelvis flyve dertil billigt fra København eller Billund.

Hvis I vælger at køre selv, så er der cirka 6 timer foran jer fra den dansk/tyske grænse ved Padborg.

Oplev køln i en weekend

På dette superlækre femstjernet hotel har I først og fremmest mulighed for at nyde den smukke udsigt udsigt henover Rhinen mod Kölnerdomen, og hvis I bliver træt af den udsigt kan I tage en tur i hotellets indendørs pool, bestille en spabehandling eller få massage direkte på jeres værelse.

Og når kroppen engang skal fyldes op med energi igen, så er der alle muligheder åbne i hotellets store restaurant og bar med tilhørende lounge.
5 stjerner i Tyskland er virkeligt 5 seriøse stjerner!

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning