fra kr. 875

Er du ligesom jeg også rigtigt glad for mad? Og smager maden også tit bedst, når andre laver den? Så skal du måske overveje et gourmetophold. Eksempelvis her i det sydsjællandske Rødvig på Rødvig Kro og Badehotel.

I denne deal har jeg fundet et super tilbud på DuGlemmerDetAldrig.dk, som ikke bare giver dig en overnatning på et dobbeltværelse på det anmelderroste badehotel, men også et glas bobler med tilhørende snacks, kaffe med sødt i to omgange samt højdepunktet – den 3-retters menu, der er værd at køre efter. Dagen derpå kan du se frem til en morgenmadsbuffet.

Hele den herlighed koster blot fra 875,- pr. person ved to personer.
Oplevelsen købes som et gavekort, der kan benyttes i to år fra købsdato. Som udgangspunkt købes gavekortet som et hverdagsophold. Men for 150,- ekstra per person er det muligt at opgradere til et weekendophold.

Ophold på Rødvig Kro & Badehotel

DuGlemmerDetAldrig.dk kan du læse meget mere om opholdet.

Et ophold på Rødvig Kro og Badehotel indbyder også til aktiviteter i det fri, da badehotellet ligger lige ud til stranden og med udsigt til Stevns Klint. Området er også lækkert at cykle i. Du har endda mulighed for at leje elcykler på badehotellet samt efterfølgende vaske og tørretumble dit sportstøj.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning