fra kr. 1013

12 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse finder I dette spa-paradis. Flot placeret i naturskønne Norditalien ligger det 4- stjernede Art & Design Hotel Napura, der er jeres destination.

Dette ophold er intet mindre end perfekt, hvis du har brug for et par dages afbræk, hvor afslapning og ro er i fokus. Tilbuddet inkluderer minimum 2 nætter for 2 personer i 35m² stor suite inkl. morgenmadsbuffet, fri adgang til wellness-område m. sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Pris fra 1013,- pr. nat. for 2 personer.

Billederne fra Art & Design Hotel Napura taler deres eget tydelige sprog. Det er imponerende og eventyrlige omgivelser, I kan se frem til.

italien spa

Art & Design Hotel Napura (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 264 anmeldelser) er et populært tilflugtssted for dem, der søger afslapning. Dette designer-hotel tilbyder gæstfrihed midt i skønne omgivelser, og anmeldelserne fra TripAdvisor roser bl.a. hotellets placering.

Jeres ophold inkluderer fri adgang til wellness-område m. sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. På taget af hotellet finder I den 750 m² store Sky Terrace. Det perfekte sted at slappe af og dase, og med en spektakulær udsigt over dalen og bjergene er det svært ikke at blive imponeret.

Kør-selv-ferie: Ophold på luksuriøs spahotel i Norditalien

Det er på Travelcircus, at du finder tilbuddet på dette spahotel i Norditalien.

I bliver indkvarteret i en rummelig 35m² stor Juniorsuite. Jeres suite omfatter et stort soveværelse med en balkon, sikkerhedsboks, tv, telefon og et tekøkken. Badeværelset har et brusebad, en hårtørrer og en wellness-taske med lidt forskelligt luksus i.

En god dag starter med en mættende morgenmad. I kan glæde jer til at gå ombord i hotellets morgemadsbuffet, der tilbyder et lækkert udvalg af forskellige retter, frisk frugt og juice. Buffetten er selvfølgelig en del af opholdet.

spa italien morgenmad

 

 

 

deal-screenshot

spa italiens fgsk
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning