fra kr. 589

Bliver hurtigst muligt opdateret!

Oplev årets oktoberfest i München. Glæd jer til nogle festlige dage med øl, musik og ægte oktoberstemning i den bayerske hovedstad.

Fra den 17. september til og med 3. oktober afholdes Münchens store oktoberfest. Med dette tilbud kan I vælge mellem 2, 3 eller 4 overnatninger i Flexotel (til maks. 2 personer) på campingpladsen Wies’n Camp i München, der ligger blot 20 minutters gang fra den store Oktoberfest og 8 kilometer fra centrum af det farverige München.

Jeres indkvartering, Flexotel, er en innovativ løsning for camping og svarer til et foldbart hotelværelse. I dette 1-værelses flexotel har I 2 komfortable enkeltsenge til rådighed samt sengebord og et mindre vægskab til jeres ejendele. Der er adgang til fælles toilet- og bad-faciliteter.

Oktoberfest i Müchen

Det er Travelbird.dk, der står bag dette tilbud. Om oktoberfesten skriver de:

Omkring 6 millioner mennesker fra hele verden valfarter til den bayerske hovedstad for at deltage i verdens største folkefest, hvor der sidste år blev indtaget intet mindre end 7 millioner liter øl. Det er en kæmpe oplevelse i sig selv at udforske de 14 forskellige kæmpeøltelte — det ene mere festligt end det andet. Adgang til Oktoberfesten er gratis og det anbefales at komme tidligt på dagen. For at sikre jer en siddeplads i et af festens øltelte kan det være nødvendigt at bestille siddepladser — dette gør I i teltet på pladsen. For en traditionel Oktober-middag skal I smage en saftig Schweinhaxe og en bayersk weisswurst med kartofler og sauerkraut. Skål i en kold Paulaner og syng med på et væld af ørehængende tyske ølsange. München sørger for årets fest, det eneste I skal medbringe er det gode humør og et par passende lederhosen eller en yndig dirndl!

Køreturen fra den dansk-tyske grænse til München tager cirka 9 timer. Hvis I hellere vil flyve dertil, finder I flybilletter lige her!

In Beer garden

 

 

 

 

deal-screenshot

oktoberfest
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning