Nytår i Hamborg

4 nætter på centralt og moderne hotel tæt på banegården med egen skybar

  • Hotel Novum Style Hotel Hamburg Centrum
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1340

Det er snart tid til at fejre silvester! Eller nytårsaften, som vi jo kalder det i Danmark. Og hvad med at holde nytår i Hamborg?

Hamborg er en fantastisk festlig by i forvejen, og når årets sidste fest skal skydes af, går det heller ikke stille for sig. Det er især omkring havnen, at det er populært at hoppe ind i det nye år. Glæd jet til det overdådige fyrværkeri over vandet. Langs havnen er der mange små boder, som er klar med drinks og snacks. Og selvfølgelig Reeperbahn! Byens festgade nummer 1. De mange klubber og pubber omkring og i gaden omdanner sig til en herlig festzone, hvor nytårsglade gæster kan feste indtil de små timer.

Nytår i Hamborg

Med dette tilbud fra Hotelspecials.com, kommer du til at bo på det moderne hotel a&o Hamburg City, der ligger centralt i byen tæt på banegården. Og så har hotellet sin egen skybar, hvorfra du kan nyde udsigten over byen. Eksempelvis nytårsaften når der ringes ind i det nye år.

Indlogeringen sker i et lyst dobbeltværelse inklusiv eget badeværelse, tv og wifi.
På hotellet har du mulighed for at spille bordfodbold og billard, eller nyde en drink fra hotellets skybar.

Hvis du vil have tips og tricks til ferie i Hamborg, så læs min artikel “Hamborg – de bedste tip til en weekendtur i storbyen“.

Jeg kan anbefale en bådtur igennem Hamborgs kanaler ved aftentid, hvor de smukke bygninger er lyst op. Turen kan bookes fra 152,- på GetYourGuide.com

shutterstock_464545745

deal-screenshot

hamburg