Det er snart tid til at fejre silvester! Eller nytårsaften, som vi jo kalder det i Danmark. Og hvad med at holde nytår i Hamborg?

Hamborg er en fantastisk festlig by i forvejen, og når årets sidste fest skal skydes af, går det heller ikke stille for sig. Det er især omkring havnen, at det er populært at hoppe ind i det nye år. Glæd jet til det overdådige fyrværkeri over vandet. Langs havnen er der mange små boder, som er klar med drinks og snacks. Og selvfølgelig Reeperbahn! Byens festgade nummer 1. De mange klubber og pubber omkring og i gaden omdanner sig til en herlig festzone, hvor nytårsglade gæster kan feste indtil de små timer.

 Nytår i Hamborg

Med dette tilbud fra Trivago, kommer I til at bo på Mercure Hotel Hamburg Mitte, der ligger tæt på banegården ved Alster-søen. Indlogeringen sker på et dobbeltværelse med queensize-seng, muligt at blive opgraderet også, inklusiv gratis wifi.
På værelser er der fladskærms-tv, mulighed for at lave kaffe/te samt strygejern/strygebræt.

Køreturen fra den dansk-tyske grænse tager 2-3 timer, og hotellet tilbyder privat parkering mod et gebyr. Hvis I ikke vil køre selv, så kan I hoppe på toget fra Købehavn. Det er den billigste løsning, da det koster omkring 400,- for en returbillet, hvorimod fly koster omkring 1200,-

Hvis du vil have tips og tricks til ferie i Hamborg, så læs min artikel “Hamborg – de bedste tip til en weekendtur i storbyen“.

deal-screenshot

Capture32
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning