Nytår i Berlin på centralt hotel

4*stjernet hotel direkte ved hovedbanegården - 2 nætter

  • Hotel Ellington Hotel Berlin
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 686

Nytårsaften, eller Silvester som tyskerne kalder det, det er en festlig aften, som fortjener festlige omgivelser. Hvad med at fejre nytår i Berlin?

Tyskerne forstår at fejre. Sidst jeg var i Berlin var i sommers, hvor Tyskland vandt over Italien i fodbold, og tyskerne gik amok. Og der er ingen grund til at tro, at nytårsaften vil gå stille for sig! Berlinerne er på gaden det meste af aftenen med deres eget fyrværkeri. Et af de allermest ikoniske midnatsfyrværkerier skydes af ved Brandenburger Tor, hvor byen samles til vild fest, knus og kram. Der er selvfølgelig også masser af efter-midnats fester. I kan f.eks. søge mod kvartererne Kreuzberg eller Prenzlauer Berg, hvor barerne ligger tæt.

Nytår i Berlin på centralt hotel

I kommer til at bo på det ekstremt centrale Intercityhotel Berlin Hauptbahnhof, der, som navnet antyder, ligger direkte ved hovedbanegården. Perfekt hvis du ankommer i tog eller bare vil nyde godt af byens centrale muligheder.

I denne nytårsdeal har jeg taget udgangspunkt i et ophold fra 31. december og to nætter frem til 2. januar. Opholdet er i et delt dobbeltværelser, som koster fra 686,- pr. person ved to personer. Det kan bookes via Trivago.dk.

deal-screenshot

Capture