fra kr. 984

Nytårsaften, eller Silvester som tyskerne kalder det, det er en festlig aften, som fortjener festlige omgivelser. Hvad med at fejre nytår i Berlin?

Tyskerne forstår at fejre. Sidst jeg var i Berlin var i sommers, hvor Tyskland vandt over Italien i fodbold, og tyskerne gik amok. Og der er ingen grund til at tro, at nytårsaften vil gå stille for sig! Berlinerne er på gaden det meste af aftenen med deres eget fyrværkeri. Et af de allermest ikoniske midnatsfyrværkerier skydes af ved Brandenburger Tor, hvor byen samles til vild fest, knus og kram. Der er selvfølgelig også masser af efter-midnats fester. I kan f.eks. søge mod kvartererne Kreuzberg eller Prenzlauer Berg, hvor barerne ligger tæt.

Nytår i Berlin på centralt hotel

I kommer til at bo på det moderne Ellington Hotel Berlin.

Der tilbydes gratis wi-fi, og hotellet ligger godt i forhold til shopping og sightseeing, og blot 500 meter fra det historiske Theater des Westens. Samtlige værelser på det hotellet er lydisolerede og stilfuldt indrettede. Værelserne har fladskærms-tv, skrivebord samt minibar. Der er eget badeværelse med brusebad. Morgenbuffet er ikke inkluderet i dette tilbud, men I kan vælge at betale at betale ekstra og opgradere til, at morgenmad er inklusiv.

Hotellet ligger tæt på Berlins populære butiksgade Kurfürstendamm, hvor man finder masser af caféer, restauranter og butikker. Savignyplatz S-Bahn og metrostationen Uhlandstraße ligger inden for 5 minutters gang fra hotellet. Zoologischer Garten S-Bahn togstation ligger 1 kilometer fra hotellet, og herfra er der gode forbindelser til Berlins hovedbanegård.

Køreturen fra den dansk-tyske grænse til Berlin tager cirka 4-5 timer. Hvis I hellere vil flyve til Berlin, kan I finde afgange fra Billund, Aalborg og København.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning