fra kr. 2313

Årets sidste aften skal fejres i godt selskab. Og i skønne rammer. Så hvad med nytår i Amsterdam med den person, du holder allermest af?

Amsterdam er i forvejen en festlig by, så når kalenderen siger den 31. december, så bliver der skruet ekstra op. I byens gader og kanaler er der live musik og underholdning. Mange restauranter har gode tilbud på middage, og gaderne myldrer med festlige mennesker, der fejrer nytårsaften. De lokale sejler på de små kanaler i festbåde, og fyrværkeriet langs floden Amstel lyser himlen over Amsterdam op i et sandt farveorgie.

Nytår i Amsterdam

I kommer til at bo på Nadia Amsterdamder er beliggende få skridt fra Anne Franks hus. Så I kommer til at bo i centrum af alle festlighederne. Derudover ligger Dam-pladsen også kun 10 minutter derfra, hvor I også kan forvente liv og glade dage nytårsaften.

Hotellet er røgfrit, der er en døgnåben reception, og opholdet inkluderer gratis kontinental morgenmad. Prisen for opholdet fra fredag den 30. december til mandag den 2. januar er 4626,-. I bor I et standardværelse med dobbeltseng. Så det vil sige 2313,- pr. person for 3 overnatninger.

Fra den dansk-tyske grænse tager turen til Amsterdam i bil cirka 6-7 timer (omkring 600 kilometer). Hvis I hellere vil flyve til Amsterdam, så kan I finde afgange fra Aalborg, Billund og København.

 

 

 

deal-screenshot

Nytår i Amsterdam
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning