fra kr. 441

Hamburg er en populær destination for storbyferie. Den næststørste by i Tyskland tilbyder sine turister et skønt miks af kulturelle seværdigheder, kunst, maritim stemning og farverige oplevelser.

Og jeg har fundet et perfekt hotel til jer, der ønsker at tage en tur til byen! Men først lidt info om underholdende Hamborg…

Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, skal opleves. Barokkirken St. Michaelis er Hamburgs signaturvartegn. Kirken har plads til 3.000 personer, og hvis man ønsker at opleve en af byens bedste udsigter, så kan man tage turen op i kirkens tårn via en elevator. Man kan også gå op af de 452 trappetrin, så får man, udover en høj puls, også mulighed for at se tårnets klokker og tårnurets mekanik helt tæt på.

Elsker du at shoppe, så er du kommet til den helt rigtige by. Der er både shoppingcentre som Kaisergalerie, Karlstadt og Europa Passage, men I må ikke gå glip af hovedgaden Moenckebergstrasse, hvor alverdens mærkevarer kan købes. Hvis du er på udkig efter vintage og mindre butikker, så smut en tur forbi Marktstrasse.

 Overnatning på moderne 4-stjernet-hotel i Hamburg inkl. havnerundfart

Hoteltilbuddet finder I på Travelcircus.de. Det er en tysk hjemmeside, men man kan sagtens bestille fra Danmark af, og prisen bliver vist i danske kroner.

I kommer til at bo på det 4-stjernede Ramada Hotel Hamburg City Center (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 55 anmeldelser). Hotellet åbnede i 2015 og har en fremragende beliggenhed og gode transportforbindelser. Hamborgs bymidte med butikker og indkøbsmuligheder, den imponerende hovedbanegården og havnen i Hamburg er inden for gåafstand. Derudover er på der på 11. etage en bar, hvor I kan nyde en cocktail og udsigten over Hamborg.

Tilbuddet inkluderer morgenbuffet, gratis brug af fitness og sauna samt havnerundtfart.

hamborg_hotel
Kilde: Travelcircus.de

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning