fra kr. 775

Hamborg er en af de mest eftertragtede destinationer i Tyskland. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Tysklands andenstørste by byder på mange farverige og underholdende oplevelser: Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, barokkirken St. Michaelis, Hamburgs signaturvartegn, og shoppinggaden Moenckebergstrasse.

Med dette tilbud kommer I til at bo i midten af det hele. Apartment040 er perfekt beliggende tæt ved en U-bahn, hvorfra I kan komme rundt i hele byen og opleve de mange seværdigheder.

Hvis I har brug for tips og tricks til byen, så har jeg samlet de bedste i artiklen: ‘Hamborg -de bedste tips til en weekendtur’.

Moderne lejlighedshotel i hjertet af Hamborg

Det er på Travelcircus.dk, at I finder dette lejlighedshotel. Hjemmesiden er på engelsk, men det er ganske let og ligetil at navigere rundt på, og da prisen er i danske kroner undgås der misforståelser i forhold til prisen.

Jeres 30m² store Classic Apartment har alt, hvad I behøver for et afslappende ophold i Hamburg. Dobbeltseng, et komfortabelt opholdsområde, komfur, en Nespresso-maskine, et køleskab, en mikrobølgeovn, satellit-tv og gratis wi-fi.

hamborg fb

 

 

 

deal-screenshot

hamborg
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning