Moderne ferie i Toscana

5, 7 eller 14 nætter på 4-stjernet hotel m. helpension, pool, privat strand mm.

  • Hotel Paradù Tuscany EcoResort
  • Stjerner
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 3449

Start bilen og kør ud i sommerlandet. Kør for eksempel sydpå og ram Toscana, som byder på bakkede landskaber, idylliske landskaber og skønne strande.

TravelBird.dk har jeg fundet et skønt hotel, som ligger i strandbyen Marina di Castagneto Carducci. Knap 15 kilometer herfra ligger søsterbyen Castagneto Carducci – en af kystens mest populære byer. Her kommer man under det italienske vingesus ved at gå på opdagelse i den hyggelige bymidte, og nyde panoramaudsigten over det omkringliggende landskab. Derudover vil jeg anbefale at køre de ca. 48 km til Livorno, Toscanas vigtigste havneby. Den minder om Venedig – smukke pladser og imponerende katedraler pryder byen såvel som fantastiske badestrande.

Moderne ferie i Toscana

I bor på Paradisù Tuscany EcoResort, som er det helt rigtige sted at bo, hvis man gerne vil indtænke bæredygtighed i sin ferie. I bor i lækre mobilehomes med plads til op til fire personer. De er indrettet med et enkelt eller to soveværelser, badeværelse m. toilet, tekøkken, gratis WiFi og aircondition. Derudover har i egen altan eller terrasse. Resortet råder over udendørs pool med udsigt over havet, privat strand, restaurant, tennis- og volleybaner, bordtennis med mere. Ved ankomst får børnene et særligt klubkort, som giver adgang til pool, tegnefilm, miniklub og legeplads. Rammerne er altså sat for en dejlig ferie med masser af muligheder for underholdning – på resortet og i de omkringliggende toscanske landsbyer. Det er bare om at pakke bilen, og komme afsted!

deal-screenshot