fra kr. 619

Trænger I også til at komme lidt væk fra hverdagslivet og se noget nyt? Så hiv et par dage ud af kalenderen eller brug sommerferien og nyd en miniferie i skønne Vestjylland. Vestjyllands natur er fantastisk året rundt, og her kan man virkelig opleve den danske natur fra sin bedste side! Tag forbi den hyggelige fiskerby Hvide Sande, hvor I kan opleve de store fiskekuttere lægge til kaj med dagens friske fangst. Det er også oplagt at gå op opdagelse omkring Ringkøbing Fjord, eller måske tage 18 huller på den lokale golfbane?

Miniferie til Vestjylland

Det er på Travelbird.dk I finder denne miniferie til smukke Vestjylland. I bor på et dobbeltværelse indrettet i varme farver med privat badeværelse, tv og gratis wifi.

I bor på det skønne Hotel Smedegaarden. Bestyrer Stefan Bendtsen har siden 1991 sørget for betjening i topklasse og lækker traditionel dansk mad med et fransk pift. Jeres dobbeltværelse er indrettet i klassisk romantisk stil i varme farver. Alle hotellets værelser har TV, gratis WiFi og privat badeværelse. Hotel Smedegaarden ligger tæt på nogle af Vestjyllands bedste seværdigheder – Hvide Sande, Bork Vikingehavn, Skjern Å-dalen, fuglereservatet Tipperne og meget andet.

Hvis I tager hertil i efteråret, så kan I også med stor sandsynlighed oplevet naturfænomenet sort sol ved Vestkysten.

deal-screenshot

Hotel Smedegaarden1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning