En miniferie til en af de mest populære og romantiske hovedstæder i Europa?

Lige nu kan du sikre dig hotelovernatning på Timhotel Paris Clichy, der ligger 3 kilometer fra centrum, og 50 meter fra hotellet finder I metrostationen Mairie de Clichy, så I nemt kan komme ind til centrum. Du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 overnatninger på hotellet, og prisen er fra 511 kroner. I tilbuddet er der også morgenmad.

Paris byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig!

Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

Miniferie til smukke Paris

Dette favorable hotel-tilbud finder du hos Travelbird.dk. I kommer til at bo på Timhotel Paris Clichy, der scorer 4 ud af 5 på TripAdvisor. Hver dag serveres der morgenmad i hotellets spisesal, og dette er inkluderet i prisen. Der er også en bar tilknyttet hotellet, hvor I kan nyde en cocktail eller øl.

I bliver indkvarteret på et lyst dobbeltværelser med TV, gratis wi-fi og eget badeværelse med toilet og bruser.

tim hotel
Kilde: Travelbird.dk

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning