fra kr. 911

Mangler I det perfekte hotel til sommerferien, hvor I lige kan få et skud wellness i et par dage? Så har jeg fundet løsningen til jer her! I byen med det velklingende og meget passende navn, Damp, ligger dette lækre 3*hotel, Ostsee Resort Damp, lige ud til vandet. Og med blot en times kørsel fra den dansk-tyske grænse ved Padborg, er det nemt og overskueligt at komme hertil.

Selvom hotellet “blot” har tre stjerner, kan I stadig nyde både forkælelse og luksus på dette nyrenoverede hotel. Og så ligger det lige ved siden af det store wellnessområde, Entdeckerbad, der er 4.000 m2 stort.

Miniferie på et spahotel i Nordtyskland

Dette tilbud fra Trivago.dk inkluderer 2 overnatninger på hotellet Ostsee Resort Damp, adgang til wellnessområdet og morgenmad i juli måned.

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse med plads til 2 voksne. Hvis I har lyst, kan I opgradere til et dobbeltværelse med havudsigt.

Opholdet her på Ostsee Damp Resort er inklusiv morgenmad, så I kan starte dagen helt perfekt og være klar til diverse oplevelser. Eksempelvis en tur ind til Schleswig eller Kiel? Begge byer ligger kun en kort køretur væk. Og hvis I virkeligt vil på shopping, så kan du køre ned til outletbyen ved Neumünster, hvor I kan finde designervarer til discountpriser.

Med i tilbuddet får du desuden adgang til hotellets fitnessområde samt indendørs svimmingpool og sauna.

deal-screenshot

Capture