fra kr. 811

Tysklands største ø, Rügen, danner de perfekte rammer for en skøn miniferie. Hvide strande, en stor national park og hyggelige fiskerlandsbyer er med til at skabe en afslappende flugt fra byens liv. Med dette tilbud bliver I indkvarteret på Strandhotel Baabe, der er 4-stjernet og placeret 200 meter fra sandstrand og Østersøens kystlinje.

Nyd den friske havluft og den fantastiske udsigt, og glæd jer til fredelige gåture på stranden ved solnedgang. Arhhh! Dette er afslapning på højt niveau.

På Strandhotel Baabe bor I på luksuriøse, komfortable værelser, og I bliver også forkælet med regionale, kulinariske lækkerier. Jeres ophold inkluderer gourmet morgenmadsbuffet, og hver dag starter med en lækker morgenmad, der bl.a. tilbyder æg, musli, forskellige slags saft og friskbrygget kaffe. I Ritas café kan I købe lækre kager og tærter, og hvis solen skinner, kan I sidde på den udendørs terrasse og nyde de søde sager. Hotellets restaurant,  Zum Kranich, tilbyder en bred vifte af både internationale og regionale retter. Og hvis I er i humør til et glas vin eller en godnatdrink, så besøg Casablanca Bar.

Miniferie på 4-stjernet strandhotel på den nordtyske ø Rügen

Det er på Travelcircus.dk, at du finder denne miniferie. I bor på Strandhotel Baabe, der er beliggende cirka 4,5 times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Opholdet inkluderer fri adgang til hotellets wellness-område. Så kan I læne jer tilbage, slappe af og komme helt ned i gear. Derudover har I også ti minutters gratis hydro-massage, en særlig styrkende spa- behandling, der bruger vandpres på din krop for en målrettet massage. Føl hvordan spændingerne i dine muskler frigøres og slap af, og nyd ti minutters beroligende hydro-massage.

I bor på dobbeltværelse udstyret med alle de bekvemmeligheder, I kan forvente på et 4-stjernet hotel. Ekstra komfortabel dobbeltseng, minibar, kabel-tv, sikkerhedsboks og gratis wi-fi.

strandhotel

 

 

 

deal-screenshot

stranhotel
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning