fra kr. 669

Imponerende bjerge, grønne skove, rindende klart vand i floderne, slotte fra middelalderen, der tårner sig op på bakketoppene – så er kulisserne sat på plads for denne ferie. Turen går nemlig til smukke og eventyrlige Luxembourg, hvor I kan se frem til 3 dejlige dage.

Med denne rejse bliver I indkvarteret på det 4-stjernede Cocoon Hotel La Rive, der er placeret ved floden Sûres bred. Den 150 kilometer lange flod snor sig gennem det nordlige Luxembourg, og også lige forbi jeres hotel. I området omkring hotellet er der masser at give sig til. I nærheden ligger det historiske monument og slot Bourscheid. En tur hertil er en rejse direkte tilbage til middelalderen, da slottet er mere end 1000 år gammelt. Det er placeret på en bakketop, så udsigten herfra er også besøget værd.

Jeres ophold er inklusiv 4 timers leje af mointainbikes (afhængigt af tilgængelighed), og langs floden er der masser af vandre- og cykelruter, hvorfra I kan udforske de smukke skove,

Denne ferie er perfekt, hvis du ønsker historisk charme i kombination med fantastisk natur.

Luksusferie i Luxembourg

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse.

I bor på Cocoon Hotel La Rive, der er placeret i et fredeligt, grønt område ca. 190 kilometer fra Bruxelles. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 9 timer.

Fra kl. 16.00 til kl. 20.00 kan I frit benytte jer af hotellets spaområde, der råder over fitness, sauna, dampbad og tyrkisk bad. Det perfekte sted at afslutte en dag med vandre- og cykelture. Hotellet råder også over en gourmetrestaurant, der serverer lokale og sæsonbestemte retter. Den 2. aften bliver I forkælet med en 3-retters middag. Derudover er opholdet inklusiv morgenmadsbuffet med bobler. Der er i sandhed tale om en ferie med fokus på det gode liv!

Jeres rummelige dobbeltværelse er indrettet med træmøbler og med store, behagelige senge. Det private badeværelse har hårtørrer og er enten udstyret med badekar eller bruser. Derudover råder værelset over pengeboks, minibar, telefon, TV og gratis wi-fi.

lux

deal-screenshot

luxemborg
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning