Miniferie i Stockholm

3 overnatninger med Airbnb i Stockholm centrum

Dates in aug. 2019
p.p. from kr. 316

Det er altid sjovt at opleve vores naboland, og Stockholm er måske lidt hjemligt på en måde, men giver alligevel en følelse af eventyr og spændende oplevelser. Her er grønt, folk er søde og naturen er fantastisk. Stockholm er stedet, som alle har brug for at besøge mindst én gang.

Du kan læse min rejseguide til Stockholm her.

Miniferie i Stockholm

Stockholm har nemlig et tempereret klima – det betyder, at det er aldrig latterligt varmt eller bidende koldt. Den gennemsnitlige årlige temperatur er omkring 6,6 °C. Så uanset, om det er sommer eller vinter, så er en tur til den svenske hovedstad altid en god idé! For at sikre, at du får en god rejse til Stockholm, har jeg fundet to lækre muligheder for overnatning til dig fra Airbnb. Begge muligheder ligger i Gamla Stan – min yndlingsdel af Stockholm – og lige i centrum.


Lys og moderne lejlighed i Gamla Stan, Stockholm

Denne lejlighed ligger lige i centrum af Stockholm. Den er lyst og lækker – og moderne indrettet i skandinavisk stil. Lejligheden ligger i en 500 år gammel bygning – og meget af den ældre charme er velbevaret. Du lejer hele lejligheden, hvor der er både bad og køkken.

Plads: Til 4 gæster (2 senge)

Pris: fra 556,- per nat per person

Book værelset her

Hyggelig et-værelses lejlighed i Stockholm centrum

Denne hyggelige et-værelses lejlighed ligger ud til Stortorget – midt i Gamla Stan. Lejligheden har egen udgang til byen. Bygningen er fra 1675, og lejligheden har sin egen lille gårdhave. Den er ideel til en miniferie i Stockholm.

Plads: Til 4 gæster (3 senge)

Pris: fra 316,- per nat per person

Book boligen her 

Miniferie i Stockholm – Transport

Her kan du finde fly til Stockholm. Prisen ligger på omkring 500 – 750,- for en returbillet.

 

 

deal-screenshot