Miniferie i Skagen på historiske Brøndums Hotel

Klassisk ophold på skagenmalernes hotel i april

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 448

Man behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden for at få en dejlig ferie. Med en miniferie i Skagen er der lagt op til masser af hygge. Om sommeren tager Danmarks nordligeste by sig især pænt ud med et væld af muligheder for at se på turistattraktioner i området eller blot gå lange ture langs stranden, men den hyggelige by er bestemt også et besøg værd resten af året – foråret er især skønt, når blomstrene springer ud, fuglene kvidrer, og der vrimler endnu ikke med turister i den populære ferieby.

Brøndums Hotels historie kan dateres næsten 200 år tilbage, da Ane Kirstine Houmann arvede købmandsgården. Med tiden blev købsmandgården til et gæstgiveri og siden et hotel. I 1870’erne og frem var hotellet også centrum for mange af Skagensmalerne.

Miniferie i Skagen på historiske Brøndums Hotel

Det er på min hotel finder, jeg har fundet dette skønne hotel til jer. Her koster en nat fra eksempelvis den 23. – 24. april (tirsdag til onsdag) fra 895,- inkl. morgenmad, og en nat den 26. – 27. april (fredag til lørdag) koster fra 1.195,- inkl. morgenmad. Begge er for to personer. Hvis disse datoer ikke passer jer, kan I blot vælge nogle andre.

Brøndums Hotel ligger centralt i Skagen ved siden af Skagens Museum, Bamsemuseet og tæt på havnen, hvor I, hvis I står tidligt op, kan gøre gode tilbud på friskfanget fisk.

deal-screenshot