fra kr. 448

Man behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden for at få en dejlig ferie. Med en miniferie i Skagen er der lagt op til masser af hygge. Om sommeren tager Danmarks nordligeste by sig især pænt ud med et væld af muligheder for at se på turistattraktioner i området eller blot gå lange ture langs stranden, men den hyggelige by er bestemt også et besøg værd resten af året – foråret er især skønt, når blomstrene springer ud, fuglene kvidrer, og der vrimler endnu ikke med turister i den populære ferieby.

Brøndums Hotels historie kan dateres næsten 200 år tilbage, da Ane Kirstine Houmann arvede købmandsgården. Med tiden blev købsmandgården til et gæstgiveri og siden et hotel. I 1870’erne og frem var hotellet også centrum for mange af Skagensmalerne.

Miniferie i Skagen på historiske Brøndums Hotel

Det er på min hotel finder, jeg har fundet dette skønne hotel til jer. Her koster en nat fra eksempelvis den 23. – 24. april (tirsdag til onsdag) fra 895,- inkl. morgenmad, og en nat den 26. – 27. april (fredag til lørdag) koster fra 1.195,- inkl. morgenmad. Begge er for to personer. Hvis disse datoer ikke passer jer, kan I blot vælge nogle andre.

Brøndums Hotel ligger centralt i Skagen ved siden af Skagens Museum, Bamsemuseet og tæt på havnen, hvor I, hvis I står tidligt op, kan gøre gode tilbud på friskfanget fisk.

deal-screenshot