Barcelo Praha er et populært hotel i Prag. Med dette tilbud får du en miniferie i Prag på 2-4 overnatninger, 2-retters menu samt velkomstdrink på ankomstdagen, morgenmadsbuffet hver dag, gratis wi-fi samt fri adgang til fitness. Prisen er fra 365,- pr. person ved to personer.

Prag er en skøn by, der byder på masser af oplevelser og seværdigheder. På dette lækre hotel bor I i god afstand til byens attraktionerne. Tag f.eks. på en gåtur i den historiske bydel, der er på Unescos Verdensarvsliste. Her bevæger du dig igennem snørklede gader og fascinerende arkitektur, og det er også her, du vil finde Karlsbroen – Prags vartegn. Prag er også kendt for sin billige og  gode øl, og der findes massevis af værthuse og barer i byen, hvor du kan få slukket tørsten. Hvis du vil opleve den fascinerende udsigt over Prag, så findes der bl.a. en udsigtspost ved Petrin. Her kan du komme til med kabelbane.

Læs også: Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Miniferie i Prag på firestjernet hotel med central beliggenhed

Du kan sikre dig overnatning på det populære hotel på Travelcircus.de.

I bor på Barcelo Praha, hvor I bliver indkvarteret på værelse med en overdådig kingsize-seng med ekstra komfortabel madras, te og kaffe -maskine, skrivebord, pengeskab, LCD-tv, minibar og gratis trådløs WiFi. Derudover er der også privat badeværelse tilknyttet.

Find billige flybilletter til Prag på Momondo.dk

barcelo prag

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning