Brug for en afslappende weekend eller måske en romantisk kærestetur. Eller vil du ned at se, hvor verdens dyreste fodboldspiller, Neymar, skal spille fremover? Denne miniferie i Paris er i så fald det perfekte valg. Paris er charmerende, smuk og fuld af oplevelser. Og en storbyferie til den franske hovedstad er altid en god idé. Så tag med til kærlighedens by og fordyb jer i kunsten, kulturen og ikke mindst maden og vinen. Smukke Paris står klar til at give jer et par gode dage med mange oplevelser. Det kan være svært at hitte rede i alle de oplevelser, som byen tilbyder. Derfor har jeg samlet mine bedste tips til byen her: ‘Paris – Tips til weekendtur til Kærlighedens By‘.

Miniferie i Paris i efteråret

Det er på Travelcircus, I finder dette skønne hotel i Paris. I kan finde billige flybilletter fra København til Paris på Momondo.dk. De bør ikke koste meget mere end 500,- for en tur/retur.

I bor på Radisson Blu Paris Boulogne som er et skønt hotel med god beliggenhed i den vestlige del af Paris i Boulogne-Billancourt området. Her har I nem adgang til metroen, som hurtigt kan tage jer til byens mest kendte seværdigheder som La Louvre og Eiffeltårnet. Hotellet har en elegant fransk indretning og har en lækker gourmet restaurant! I bliver indkvarteret på et Superior dobbeltværelse i moderne men komfortablet design. Her er der en dejlig seng til en god nats søvn efter en lang dag med sightseeing i byen. Værelset har også minibar, aircondotion, te- og kaffefaciliteter og gratis WiFi.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning