fra kr. 625

Trænger I til lidt fred, romantik og kvalitetstid? Så riv et par dage ud af kalenderen og tag til Aalbæk på en skøn miniferie i Nordjylland. Her venter der jer et skønt kroophold med ægte krohygge, god mad og afslapning på Aalbæk Gl. Kro! Nordjylland er præget af et helt unikt kystlandskab. Det er her, de to have mødes ved Grenen, og lyset har en helt særlig kvalitet, som har betaget kunstnere i århundreder. Her kan I blive blæst godt igennem på en gåtur langs kysten, tage på fisketur, lære om den spændende nordjyske historie, eller se de mange fine fyrtårne, der minder om en svunden tid. Nordjylland er også hjemsted for mange dygtige kunstnere og håndværkere, og I finder et væld af gallerier og atelierer, der sælger håndlavet glaskunst, ravsmykker, keramik, bolsjer og andet brugskunst.

Miniferie i Nordjylland

Det er på Travelbird.dk I finder denne miniferie til skønne Nordjylland.

I bor på den hyggelige Aalbæk gl. Kro der ligger i byen Aalbæk i Nordjylland. Kroen er omgivet af smuk natur, kun en kort gåtur fra kysten. Her kan I se frem til nogle skønne, afslappende dage. Kroen er oprindeligt fra 1818, og I mærker straks den autentiske krostemning, når I træder indenfor. Skal man tro historierne, har selveste H.C. Andersen og Holger Drachmann engang gjort holdt her! Kroen har 3 annekser, hvor værelserne ligger, en stor, flot have med pétanque-bane og bænke, samt en ægte, hyggelig krostue, der serverer både traditional dansk kromad som stegt flæsk og persillesovs, stjerneskud og smørrebrød samt retter med et moderne twist. Kroen ligger kun et kvarters gang fra Aalbæk Havn og ca. 20 minutters kørsel fra Skagen.

aalbaek1

2 eller 3 dages miniferie i Nordjylland nær Skagen inkl. morgenmad, 1x 2-retters middag samt 1 billet til Skagens Museum

  • Rejseperiode: 21. oktober 2016 – 6. april 2017 
  • Rejselængde: 1 eller 2 nætter
  • Hotel: Aalbæk gl. Kro
  • Bedømmelse: 3,5/5 på TripAdvisor med 69 anmeldelser 
  • Beliggenhed: 15 mins gang fra Aalbæk Havn og ca. 20 minutters kørsel fra Skagen
  • Pension: Morgenmadsbuffer + en middag 
  • Køretid: Ca 5 timers kørsel fra København og ca 2 timer fra Aarhus 
  • Pris: Fra 625,- pr. person

deal-screenshot

aalbaek_snap1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning