Miniferie i Norditalien

2 nætter for to personer i et dobbeltværelse, inkl morgenmad, vinsmagning og olivenolie-smagning

Holidayguru recommends 04.05.16 til 26.12.16
p.p. from kr. 700

Soave i det nordlige Italien er en af de smukkeste regioner i Europa og en perfekt destination for en miniferie i Norditalien. Blandingen af italiensk kultur, livsstil og fantastisk natur gør den lille vinby uimodståelig, og den ligger kun få kilometer fra Verona.

I hjertet af den lille by er jeres 4-stjernet Hotel Roxy Plaza placeret. Hotellet er berømt for sine hyggelige værelser, indbydende atmosfære og moderne design.

Opholdet inkluderer minimum 2 nætter for to personer i et Classic-dobbeltværelse, lækker morgenmadsbuffet, vinsmagning på Borgo Rocca Sveva vingård i Soave, olivenolie-smagning på Frantoio Bonamini olivenmølle samt brug af hotellets moderne fitnesscenter. Prisen er fra 700,- pr. person.

Fra den dansk-tyske grænse tager køreturen til Soave cirka 13 timer. I kan også flyve til Milano, leje en bil og køre til den lille by to timer derfra. Find et fly her!

Miniferie i Norditalien

Det er hos Travelcircus, at du finder hoteltilbuddet.

På jeres Classic-dobbeltværelse på Hotel Roxy Plaza kan I slappe af og nyde roen. Faciliteterne omfatter komfortabel dobbeltseng, telefon, LCD-tv, minibar, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi. Opholdet inkluderer vinsmagning på Borgo Rocca Sveva vingård i Soave, olivenolie-smagning på Frantoio Bonamini olivenmølle samt brug af hotellets moderne fitnesscenter.

Derudover kan I se frem til at starte hver morgen på Hotel Roxy Plaza med en lækker morgenmadsbuffet, som bl.a. omfatter søde og salte specialiteter, forskellige morgenmadsprodukter, frisk frugt og friskbagte croissanter samt saft og kaffe. I hotellets American Bar kan I afslutte dagen med nogle små snacks og et glas lokalt vin.

Miniferie i Norditalien
Glæd jer til morgenmadsbuffeten på Hotel Roxy Plaza

deal-screenshot

Capture