Miniferie i Napoli

4 dage i central airbnb inklusiv fly tur/retur fra København

  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 1194

Smag på Italiens bedste espresso, pizza og nyd udsigten til Vesuv.
Når Napoli står på turen går til  så er det i høj grad disse tre ting, der er noget af det, du skal afsætte tid til. Den store italianske by, som formenligt er grundlagt af grækere, er især berømt for sit lækre køkken og vin. Men også kunst og kultur med især barok-stil og renæssancerkirker samt træk fra Middelalderen præger byen.

Og så er der noget med, at fodbold er stort i Napoli. Hvis jeg siger navnet Diego Maradona skulle der gerne ringe en klokke hos de fleste, selvom hvis man ikke er hardcore fodboldentusiast.

Miniferie i Napoli i en central airbnb

På Airbnb.dk har jeg fundet et super tilbud på en moderne lejlighed centralt i byen og tæt på havnefronten fra bare 430,- pr nat. Her er plads op til 4 gæster fordelt på to senge. Du kan se billederne af den lækre lejligheder herunder.

Og kombineret med billige flybilletter til Napoli fra København, nu direkte afgange, til blot 392,-, så har du en lækkert miniferie sidst i oktober på 4 dage fra blot 1.194,- pr. person ved to personer. Hvis I kan rejse 4 personer sammen vil prisen være blot 793,- pr. person.

Turen er arrangeret som en forlænget weekend fra 25. til 28. oktober. Hvis datoerne ikke passer dig kan du ændre dem som det passer dig, med det forbehold at prisen ændrer sig.

Husk at vi også har mange andre billige ferier i Italien på vores rejseblog.

deal-screenshot