fra kr. 419

München er en charmerende storbyby, hvor I kan glæde jer til at opleve den livlige Karlsplatz også kaldet “Stachus”, det udendørs marked Viktualienmarkt og det gamle rådhus på Marienplatz. Hvis I er til shopping, så kan I udforske den eksklusive shoppinggade Maximilianstraße. Efter en lang dag med sightseeing og shopping, så kan I nyde en velfortjent pause på en fortovscafé i den livlige bydel Schwabing eller nyde en lokalbrygget øl i en af byens mange Biergartens.

Med dette tilbud kan I vælge mellem 2, 3, 4, 5 eller 6 dage på hotel med morgenmad og en fremragende 3-retters middag på det berømte bryghus Hofbräuhaus. Prisen er fra 419,- pr. person. 

I kan både vælge at køre til byen. Det tager omkring 11 timer fra den dansk-tyske grænse. Eller I kan flyve dertil. I finder flybilletter lige her!

Miniferie i München

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud.

I bor på det 3-stjernede Rilano 24/7 Hotel München (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 299 anmeldelser), der råder over to restauranter: Vitello, som serverer kød- og fiskespecialiteter og MammaMinuti, som serverer salater, supper og pastaretter. Her er desuden en velassorteret hotelbar og en kaffelounge. Om sommeren kan I nyde det gode vejr på hotellets solterrasse. I tilbuddet er også inkluderet en fremragende 3-retters middag på det berømte bryghus Hofbräuhaus.

Jeres dobbeltværelse har klimaanlæg og er 24 m² store. Det er indrettet med fladskærms-TV og eget nyrenoveret badeværelse med hårtørrer.

München City Center iStock_000029117868_Large-2

 

 

 

deal-screenshot

mucnhe
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning