fra kr. 279

Her er der tale om en perfekt miniferie i Malmø, som ikke flår budgettet i stykker. Tag til skønne Malmø og bo på et af byens mest stilfulde og moderne hoteller. Moment Hotels Malmø er placeret i centrum af byen, kun få minutters gang fra hovedbanegården, så det er den perfekte beliggenhed, når I skal udforske den svenske by.

Med denne rejse vælger I mellem 1 – 4 overnatninger, og derudover er morgenmad og VIP pakke en del af tilbuddet. Prisen er fra 279,- pr. person.

I kan start dagen med en gratis kop kaffe og nyde jeres morgenmad på den solrige terrasse eller i spisestuen. Så er I parat til at indtage Malmø. Her er et glimrende kulturliv, trendy miljøer og gode shoppemuligheder. Derudover kan I også glæde jer til smukke strande og grønne parker. Byen er meget cykelvenlig, og hotellet har et lille antal cykler til rådighed, som I har mulighed for at låne.

Hvis I har brug for en weekendtur, hvor spændende oplevelser foregår i et afslappende tempo, så er en miniferie i Malmø den ideelle løsning!

Miniferie i Malmø på budget

Det er på Travelbird.dk, at I finder den rejse.

I bliver indkvarteret på Moment Hotels Malmø (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 191 anmeldelser), hvor I bor på et 10 m² stort standard dobbeltværelser, der er udstyret med 140 cm komfortable senge af høj kvalitet, skrivebord, fladskærms-TV og separat badeværelse med bruser, samt gratis wi-fi på alle værelser.

Tilbuddet inkluderer en VIP pakke, hvor I kan tilvælge en picnic-kurv, adgang til klub fredag aften eller gratis parkering for 1 overnatning.

Malmø

Er du på udkig efter andre typer af ferie i Sverige eller måske en anden billig storbyferie?

deal-screenshot

sa creen malømø
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning